Mi, 01.Mai.2024 - 10:51
Başarı ve Kişisel Gelişim

Taşlar Yerinden Oynarken -  Dijital Pazarlamanın Kuralları

Fatoş Karahasan
TAŞLAR YERİNDEN OYNARKEN DİJİTAL PAZARLAMANIN KURALLARI!..
Reklamcılık sektörünün önde gelen isimlerinden Fatoş Karahasan’dan ufuk açıcı bir çalışma!..

Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları, Fatoş Karahasan’ın deyimiyle “değişimin ruhunu ortaya koyabilmek ve ülkemizin dijital dönüşümüne katkıda bulunabilmek amacıyla” yazılmış bir kitap.
Önümüzdeki dönemde şirketleri, bireyleri, markaları ve toplumları nelerin beklediğini merak edenlerin mutlaka okuması gereken bu kitaba, sektörün ve iş dünyasının pek çok tanınmış ismi de yazılarıyla katkıda bulunuyor. Ahmet Pura, Alemşah Öztürk, Ali Levent Orhun, Bülent Hiçsönmez, Emre Sayın, Erkan Akdemir, Faruk Eczacıbaşı, Gökhan Öğüt, Gürkan Coşkuner, İzzet Karaca, Karpat Polat, Rima Erdemir, Serdar Erener, Serhat Akkılıç, Serhat Gürcü, Suat Özyaprak, Tahsin Yılmaz, Tamer Özmen, Tolga Tatari, Tuna Tiryakioğlu, Uğur Özmen, Uğurcan Ataoğlu ve Yüce Zerey; dijital alana bakış açılarını, saptamalarını ve öngörülerini aktarıyorlar. 
Bu kitap, internette kendine yer açmak ve gelişmek isteyenlere, sunduğu formüllerle, soru-cevaplarla ve kurallarla ilham veren bir kılavuz niteliğinde. 

Kitap hakkında ne dediler?

Dijital pazarlama iletişimi önemli yükselişte; sağlıklı yönlendirme bir gereksinim olgusu… 2012 ilk yarısında tüm mecra yatırımları bir önceki yıla oranla yüzde 5,2 büyürken dijital yüzde 34,4 büyüdü. Sözün özü, internetin yükselişi önlenemeyecek… İnternet gelecektir, gelecek internettir. Bu değerli kitabın sektöre beklenen bağlamda yönlendirme sağlayacağını düşünüyorum…
Ahmet Pura - IAB Türkiye Başkanı
Mobil ve dijital çağ olarak tanımlayacağımız yeni dönem, her işin önüne bir “m-” gelmesiyle yeniden şekilleniyor. Mobilizasyon ve dijitalizasyon, pazarlama ve satış dünyasına yeni fırsatlar sunuyor. Bu yeni dönemde kalıcı olmak isteyen her marka ve her kurum, er ya da geç pazarlama dünyasının yeni normalleriyle tanışacak ve “m-pazarlama” sayesinde hizmetlerini derinleştirecektir. Bu kitabın tüm yöneticilere “mobil dijital devrim” yolculuklarında, faydalı bir kaynak olacağını umuyorum.
Serpil Timuray - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı

Yeni teknolojiler katma değerli ürünler ve servislerde birleşerek, hayatımıza yeni bir boyut kazandıracak. Taşlar Yerinden Oynarken Dijital Pazarlamanın Kuralları kitabı, hayatımızın yeni boyutunu anlamlandırmada bizlere yardımcı oluyor.
Tahsin Yılmaz – Türk Telekom CEO’su. (356 Sayfa) www.turkkitap.de , Türk Kitabevi / Arka Kapak Yazisi.
ISBN: 978-605-09-1133-6
Yayın evi: Dogan Kitap
12,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!